top of page
  • Writer's pictureA-ES Group Construction

Vienstāvu māju projekti

Svarīgais etaps ceļā uz savu māju ir projekta izvērtēšana. Šo soli atvieglo gatavo projektu piedāvājums, kas ļauj precizēt un apzināties savas vajadzības un iespējas. Visbiežāk iedzīvotāji izlemj būvēt vienstāva mājas, ar jau izstrādātiem gatavu māju projektiem, kuru būvniecības izmaksas līdz ar to ir zemākas.

Ar pārdomātiem māju projektiem, ko mēs piedāvājam ar pieredzējušiem arhitektiem, arī ekspluatācijas izmaksas ir iespējams samazināt, lai nav papildus izdevumi vasarā ar dzesēšanu vai apkuri ziemā. Svarīgi jau projekta sākuma stadijā izvērtēt vēlamo un ievērojot to, izstrādāt projektu. Galvenā uzmanība jākoncentrē uz plānošanu, drošām ēku konstrukcijām un pareizi uzbūvētiem sienu savienojumiem, kā arī ļoti ekonomiski izvietotiem ēkas iekšējiem inženiertīkliem. Moderni vienstāvu māju projekti, vienstāvu māju projekti ar terasi, mazu māju projekti, gāzbetona māju projekti, ekonomiskas mājas projekti un vēl daudzi citi māju projekta veidi, kurus varat pie mums iegādāties. Jebkādu vienstāva māju projektu, pielāgosim to jūsu vēlmēm un prasībām. Lēti māju projekti jebkurām prasībām.

Liela nozīme ir energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumu realizācijai, ko lielā mērā ietekmē budžets. Jāņem vērā, ka energoefektīviem mājokļiem uzturēšanas izmaksas ilgtermiņā ir zemākas, savukārt pats mājoklis – videi draudzīgāks. Energoefektivitāte nav modes lieta, bet gan praktiska vajadzība vides ilgtspējas, dzīves līmeņa un dārdzības kontekstā. Lēti māju projekti.


Vienstāvu māju projekti - kādas ir to priekšrocības?


Vienstāva māju projekti ir lielisks risinājums dzīvošanai un biznesa vajadzībām. Tās ir ērtas lietošanai, praktiskas un viegli uzturamas kā arī vieglāk uzbūvējamas.

Pēdējā laikā daudzi izvēlas par labu vienstāvu mājai, nekā daudzstāvu mājām, jo tās ir ērtākas lietošanai, uzbūvēšanai un finansiāli izdevīgākas. Vienstāva māju projekti ir ērtas cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem vai ratiņkrēslu lietotājiem, jo nav jāpielieto kāpnes. Tās ir arī ērtas vecāka gadagājuma cilvēkiem, kuri var vieglāk pārvietoties pa plašām telpām nevis pa kāpnēm. Vienstāvu mājas ir praktiskas, jo tās var viegli pielāgot cilvēku vajadzībām un vajadzībām. Tie var būt lieli un plaši vai arī mazi un kompakti, un tie var būt aprīkoti ar visiem nepieciešamajiem elementiem, piemēram, virtuvi, vannas istabu un guļamistabu. Un tās nav vienīgās priekšrocības vienstāvu māju projektiem, tās ir viegli uzturamas, un finansiāli izdevīgāk renovējamas. Vieglāk kopjamas, jo tā vieglāk konstruētas. Nav jākopj kāpnes un daudzstāvu logi, kurus pašam ir grūtāk kopt, jo nepieciešami logu tīrītāji ar speciālu ekipējumu. Lēti māju projekti.


Apkopojot visas priekšrocības, varam secināt, ka vienstāvu māju projekti ir labs risinājums, gan priekš mājvietas, gan priekš biznesa vajadzībām, kā arī labs risinājums vecākiem cilvēkiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.


Mūsu viens no lielākajiem vienstāvu māju projektiem ir senioru māju būvniecības kompleksi vairākās pilsētās - Ādažos, Babitē un Ogrē, kurā arī tika izmantoti vienstāvu māju projekti.











bottom of page