Valsts Ieņēmuma Dienesta ēkas būvniecība

Klients:   SIA „RE&RE”
Vieta:   Rīga, Talejas iela 1
Platība: ~50,000 м2
Pabeigšanas laiks:   2014

2014. gadā mūsu uzņēmums pabeidza darbu pie Valsts ieņēmuma

dienesta ēkas. Celtniecības komandā tika atlasīti labākie sava amata profesionāļi ar lielu darba pieredzi. Mūsu uzdevums bija veikt iekšējos apdares darbus ar ierobežotu pieeju iekšējām telpām un paaugstinātu drošības līmeni ēkā.

Izaicinājumi un Risinājumi

Mēs uzcēlām starptelpu starpsienas no dažādiem materiāliem, tajā skaitā, arī no ģipškartona. Vietās ar paaugstinātu slodzi (logu un durvju ailās) montējot ar metāla karkasu, tika pielietoti speciāli pastiprināti profili. Dažos gadījumos papildus tika izmantotas koka sijas. Betona pārklājums tika apstrādāts ar speciālu sastāvu. Šī impregnēšana ietver vairākas funkcijas: tā stiprina un atgrūž putekļus, kā arī uzlabo virsmu un pasargā betona konstrukciju no sadrupšanas, garantējot ilgmūžību.

Pēc visu konstrukciju uzcelšanas un virsmu apstrādes, ķērāmies klāt pie pēdējā darba, dekoratīvās apdares. Visi ģipškartona plākšņu savienojumi un stūri tika papildus nostiprināti ar speciālajām lentām un pēc tam aizšpaktelēti.

Iepriekš sagatavotas sienas noklājām ar lakas pārklājumu, kur tika izmantoti sarežģīti krāsu risinājumi ar dziļu tonalitāti.

Neskatoties uz darba apstākļu sarežģītību, mēs laikus izpildījām visus nepieciešamos darbus augstā līmenī.

VID-3.jpg