top of page
  • Writer's pictureA-ES Group Construction

Daudzdzīvokļu mājas būvniecība

Kvalitatīva daudzdzīvokļu mājas būvniecība.

Piedāvājam pilna cikla būvniecības darbus, sākot teritorijas sagatavošanu, ar pamatu izbūvi un beidzot ar daudzdzīvokļa ēkas nodošanu ekspluatācijā.


Daudzdzīvokļu mājas būvniecībai mēs izmantojam augstas klases būvmateriālus par zemākām cenām, jo paši arī nodarbojamies ar būvniecības materiālu vairumtirdzniecību. Būvniecības materiāli par ražotāju cenām, līdz ar to mēs spējam nodrošināt klientiem kvalitatīvu būvniecību par zemākām izmaksām. Kā arī mūsu ilggadējā pieredze būvniecības jomā, ļauj būvniecībai noritēt efektīvi un iekļaujoties gan budžeta ietvaros, gan darba izpildes laika termiņos. Lai realizētu, augstas kvalitātes, daudzdzīvokļu mājas būvniecību, jābūt pieredzējušai komandai ar visaugstāko atbildības sajūtu un skaidri saskatāmu gala rezultātu jau būvniecības sākuma stadijā. Būvniecības procesos pielietojam kvalitatīvus materiālus, rodam risinājumu un izskaidrojam klientam visas nianses, lai gala rezultāts būtu perfekts. Mūsu pieredze 10 gadu garumā ir devusi iespēju realizēt vairākus daudzdzīvokļu mājas projektus, ar jaunāko mūsu projektu varat iepazīties šeit.

Daudzdzīvokļu mājas būvniecība norisinās, vadoties pēc Ministru Kabineta noteikumiem, vairāk lasi šeit.

Droši sazināties ar mūsu nozares speciālistiem, uzklausīsim jūsu vēlmes un novadīsim būvniecības procesu no A-Z kvalitatīvi un pēc iespējas ar zemākām izmaksām. Mūsu misija – klientu apmierinātība ir arī mūsu izaicinājums un ieguvums. Kvalitatīva daudzdzīvokļu mājas būvniecība. daudzdzīvokļu mājas būvniecība.




bottom of page