top of page
  • Writer's pictureA-ES Group Construction

Betonēšanas darbi

Betonēšanas darbi pie mums – kvalitatīvi, par saprātīgām cenām un darba izmaksām


Betons, kuru izmantojam, ir augstas kvalitātes betons, kurš sastāv no trīs cementu šķirnēm – baltais, Roman cement un Portland cement. Esam izstrādājuši betonēšanas darbiem jaunu tehniku, kuru piedāvājam arī gāzbetona ražotājiem. Mums ir cieša sadarbība ar gāzbetona rūpnīcām, līdz ar to garantējam, ka spējam nodrošināt augstas kvalitātes betonēšanas darbus par saprātīgām cenām.

Esam celtniecības nozarē jau daudzus gadus un esam ieguvuši ilggadēju pieredzi betonēšanas darbos.

Piedāvājam:

Betonēšanas darbi ir sarežģīts process


Viens no svarīgākajiem darba posmiem ir sagatavošanās pirms betonēšanas. Viss ir atkarīgs no betonēšanas darba veida, virsmas vai pamatnes izturības. Nepieciešams laicīgi saprast, kādiem vēl papildus būvmateriāliem nepieciešams būt, kā arī kāda tehnika tiks izmantota, lai betonēšanas darbi norisinātos raiti. Piemēram, ja telpas ir plašas, tad noteikti būs vēl laicīgi jāsagatavo deformācijas šuves.


Otrs ir sagatavot kvalitatīvu betona maisījumu. Šo darbu labāk ir uzticēt būvniecības speciālistam, kuram ir bijusi pieredze betona maisījuma izveidē. Jāzina kādas ir pareizās proporcijas materiālu savienošanai, lai izveidotos pareiza cementa maisījuma konsistenci.


Trešais, kam ir jāpievērš liela uzmanība, kādi ir laikapstākļi vai ir atbilstoši priekš betonēšanas darba uzsākšanas. Pārāk lielas temperatūras svārstības slikti ietekmē betona žūšanas procesu, kā arī, ja betonēšanas darbus veic ārpus telpām, tad ir svarīgi, lai nelīst lietus, kas arī varētu slikti ietekmēt betona žūšanas procesu. Vispiemērotākā temperatūra ir no 10 līdz 20 grādiem.


Ceturtais svarīgais punkts betonēšanas procesā ir virsmas izlīdzināšana pēc betona uzklāšanas. To parasti veic ar speciālu tehnisku, bet ir iespējams arī izmantot ģipškartona plākšņu profilus. Piedāvājam arī betona virsmas slīpēšanu, kas padara betona virsmu spīdīgu un gludu, to paveikt arī var ar specializētu tehniku.

Un pats pēdējais betonēšanas darba procesā ir nogaidīt vismaz 30 dienas, kamēr betona virsma sasniedz pareizo stingrību, līdz tam nav ieteicams atstāt uz virsmas dažādus smagus priekšmetus, lai neiesēžas un nesabojā nolīdzināto betona virsmu.

Betonēšanas darbi uz individuāla pasūtījuma. Izmantojam trīs cementu šķirnes – baltais, Roman cement un Portland cement. Mēs īstenosim katru jūsu ideju. Kā arī jums nebūs jāuztraucas ne tikai par betona atrašanu, iegādi un par betonēšanas darbiem, bet nebūs jāuztraucas arī par betona transportēšanu, jo varēsim jums noorganizēt gāzbetona transportēšanu no punkta A līdz punktam Z. Betonēšanas darbi.




bottom of page