top of page
  • Writer's pictureA-ES Group Construction

Dvīņu mājas būvniecība

Dvīņu mājas būvniecība un to veidi:

  • Vienstāvu dvīņu māja;

  • Daudzstāvu dvīņu māja.

Viens no mūsu jaunākajiem dvīņu mājas būvniecības projektiem, varat skatīt šeit.

A-ES Group Construction nodrošina dvīņu mājas projekta izstrādi un būvniecības darbus.

Dvīņu māja ir līdzīga rindu mājām, ir ģimenes privātmājas paveids jeb divas privātmājas, kuras ir savienotas un bloķētas ar vienu kopīgu sienu. Parasti šāda veida ēkas tiek celtas uz viena zemes gabala, nodalot lietošanā attiecīgi konkrētajai sekcijai pieguļošo teritorijas daļu. Plānojums, izmērs, arhitektūra – ļoti līdzīga ar privātmājas būvniecību, iespējamas tikpat plašas variācijas. Ēku parametrus regulē konkrētās vietas apbūves noteikumi.

Dvīņu māja ir labs risinājums ģimenēm, projekta attīstītājiem, vai personām, kuri vēlas ietaupīt uz nekustamā īpašuma attīstīšanu. Dvīņu mājas būvniecība sākas ar projekta izstrādi. Izstrādājam visu veidu māju projektus. Sadarbojamies ar vairākiem nekustamā īpašuma projektu attīstītājiem kā apakšuzņēmums, jo spējam nodrošināt būvniecību ar zemākajām būvmateriālu izmaksām. Ilggadējā pieredze mums ļauj iekļauties darba procesa termiņos un budžeta ietvaros. Nav noslēpums, ka būvniecības procesos ir jāsaskaras ar dažādiem izaicinājumiem un situācijām, kas bieži vien rada neērtības būvniecības procesā, visām iesaistītajām pusēm. Tomēr ar lepnumu garantējam, ka atrisināsim jebkuru situāciju un radīsim vislabāko risinājumu pasūtītājam, jo mūsu personāls ir ar inženiertehnisko izglītību, būvniecības sertifikātiem, kā arī celtnieki ir instruēti par drošības standartiem, kas svarīgi, vadot būvniecības darbus.

Jums tikai atliek izdomāt cik stāvus vēlaties un mēs jums nodrošināsim visu nepieciešamo, lai veiksmīgi un kvalitatīvi sāktu dvīņu mājas būvniecību. Izstrādāsim mājas projektu, novadīsim visus būvniecības darbības posmus, kā arī nodosim ēku ekspluatācijā.

Lai būvniecības procesā, būvobjekts un celtnieki būtu nodrošināti ar būvmateriāliem, nodrošinām sistemātiskus kravu pārvadājumus, lai sagādes materiāli tiktu piegādāti būvniecības objektos savlaicīgi, tādā veidā jums nebūs jādomā par kravu pārvadājumu nodrošināšanu, jo mēs apgādāsim ar visiem . nepieciešamiem būvmateriāliem un būvtehniku.


Droši sazinieties ar mums, mēs parūpēsimies par visu procesu, lai dvīņu mājas būvniecība noritētu veiksmīgi un pēc iespējas ar zemākām izmaksām!



Dvīņu mājas būvniecība
Dvīņu mājas būvniecība

bottom of page